Ny på Spenst

ny på Spenst

Her finner du informasjon som nytt medlem - Alt fra booking av gruppetrening til tips og råd.

Vi gleder oss til å vise deg hva vi har av treningsmuligheter og ikke minst hjelpe deg til å nå dine treningsmål. 

For at du skal komme godt i gang har vi samlet litt informasjon om hvordan du kommer i gang med våre treningstilbud og verktøy. I tillegg har vi noen rutiner og regler for å sikre at du trives og føler deg trygg hos oss. 

Første gang på senteret

Å være usikker i begynnelsen er helt normalt – vi har alle vært der.

Medlemskort

For å sjekke inn på trening trenger du et medlemskort og om du ønsker tilgang til senteret når det er ubemannet vil du få nøkkelkort. Dette får du utdelt i resepsjonen. En av våre resepsjonister vil forklare deg hvordan kortene virker. 

Hva skal jeg pakke med meg i treningsbaggen?

  • Treningshåndkle og drikkeflaske
  • Treningstøy og innesko
  • Hengelås til garderobeskap

Booking av gruppetimer

Vi har et bookingsystem som gjør at du kan planlegge treningen din i god tid. Etter at du har registrert deg og booket deg på en gruppetime møter du opp på senteret minimum 10 minutter før timen for å hente ut billetten din. 

Bookingregler

Sjekk vårt gruppetreningstilbud og les mer om de forskjellige timene og planlegg treningen i ro og fred.


 Gruppetrening        

Booking

 

4 tips som gjør deg trygg som nybegynner

Vi har alle vært der. Noen har lang treningserfaring og andre har liten. Uansett erfaring er det lurt å sette seg litt inn i senterets tilbud. 

1. Les deg litt frampå før du setter i gang

At du leser dette nå, betyr at du er frempå. Gå gjennom vår web side og bli kjent med vårt tilbud. Finner du noe som høres spennende ut, ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg.

2. Bli kjent med senteret og apparatene

Dra på treningssenteret første gangen for å bli bedre kjent med hvor alt er på senteret. Det er ikke sikkert du er interessert i alt senteret har å tilby, men det er lurt å sette seg inn i hva det er, slik at du kanskje senere har lyst til å prøve noe nytt. Som ny på senteret er det mange apparater å forholde seg til. Trenger du hjelp til å finne ut av det, ta kontakt med oss så får du en PT-start time.

3. Bestem deg for en treningsrutine og en treningsplan, og følg det

For å lykkes med gode treningsvaner må du sette av tid til trening og fortelle dine nærmeste om dine nye treningsrutiner. Sørg for at du lager en plan som gir variert trening. Det betyr at du bør finne noen gruppetimer som passer for deg og kombinere dette med kondisjons- og styrketrening. 

4. Tren sammen med noen

Vi vet at en treningspartner kan fungere som kjempebra motivasjon om man sliter litt med å presse seg selv ut av komfortsonen. Det er også lettere å trene alene etter at man har trent sammen med noen en stund fordi man føler seg mye mer "husvarm"

Det er morsommere og jeg føler meg ikke så usikker når jeg trener sammen med andre jeg kjenner

gruppetrening

Vi gleder oss til å se deg hos oss og ønsker deg lykke til med treningen.
 

Bli medlem

 

 

Ofte stilte spørsmål