Vi ønsker å være en del av din hverdag.

 

Spenst Alta er byens største treningsenter  – med det bredeste aktivitets- og gruppetreningstilbudet. Vi er et treningssenter hvor målsettingen vår er å forbedre våre medlemmers hverdag.

 Vi tilbyr alt du trenger for å komme i form -  og alt du trenger for å holde formen.

Ansatte med god utdanning og erfaring gjør at vi kan tilrettelegge for ulike tilbud, tjenester og treningsglede. Vi tilbyr gruppetreningstimer med instruktør både i gruppetreningsal og spinningsal. Egen styrketreningssal med kondisjonsapparater, styrketreningsapparater og frivektsareal, garderober med dusj og garderobeskap og kafeområde med gratis kaffe. Stor parkeringsplass med gratis parkering.
Fysioterapeuten Steffen Orvik Engdal har kontor i våre lokaler.

Mer om fysioterapeut

Personalet vårt har en genuin interesse for trening og ønsker å hjelpe deg til å nå dine mål. 

Av erfaring vet vi at et bredt tilbud, trivelige lokaler, hyggelig miljø, høy kvalitet og god oppfølging er viktig for å lykkes med treningen. Vi er stolte av å kunne tilby dette! 
For å lykkes med treningen er variasjon viktig. En kombinasjon av feks en kaffe og en prat i kafeen etter trening, og en trenings form som passer deg og dine interesser, er det som gjør at mange av våre medlemmer trives og trener regelmessig over mange år.

Ønsker du å investere i helse og velvære, unn deg da et besøk hos oss.


Kontakt oss