Morbarn PT gruppe

6 ukers kurs - ta kontakt med marthe@spenstalta.no for mer informasjon og påmelding.

Neste kurs starter  12.januar kl 1200 for nye, og 8.januar kl 1200 for de som har kommet i gang.

Morbarn med 2 barn

Målet med denne PT-gruppen er at mor skal få en trygg, morsom og god opptrening etter svangerskapet. Du får trent opp både styrke og kondisjon - med naturlig fokus på muskulatur i bekkenet, bekkenbunnen, rygg og mage.

Treningen foregår i små grupper med tett oppfølging av Personlig Trener Marthe K Engdal for å sikre at du trener riktig for din kropp.

Øktene gjennomføres med tanke på å opparbeide forståelse og teknikk. Vi kommer til å teste ut flere treningsmetoder slik at du kan finne det som passer for din vei videre.

  • Det er en felles økt i uka på Spenst, totalt 6 økter.
  • Du får to treningsprogram for hjemmebruk.

Tren sammen med barnet

Styrketrening er i fokus da det oftest er her man føler seg utrygg ved gjennomføring alene. I tillegg til å være helsebringende er trening sammen med andre nybakte mødre både sosialt og relasjonsbyggende - og her er det selvfølgelig helt naturlig med både amming og bleieskift.

Pris: kr 1200 for medlemmer / kr 1400,- for ikke-medlemmer.

Er interessen stor er det ingen problem å sette opp flere kurs.

Ta gjerne kontakt selv om tidspunkt ikke passer, om du er borte en uke eller det er andre årsaker til at du ikke kan gjennomføre en økt eller to. Vi finner en løsning for å få deg i gang med treningen.

Dette kan være forpliktelsen du trenger for å komme skikkelig i gang med treningen nå.

 

 

Les mer om Marthe her

Kontakt meg på:

E-post

Telefon

Eller via kontaktskjemaet: