Aarja Health® er kosttilskudd basert på nordiske planter som har tilpasset seg et krevende klima. I tillegg bruker de vitaminer og mineraler av beste kvalitet med dokumenterte sterke aktive ingredienser med maksimal effekt på kroppens opptak.

Aarja Health® ble grunnlagt etter en sykdomsperiode, der rene kosttilskudd var en viktig del av reisen mot bedre helse - men som var vanskelige å finne. Kosttilskuddene er laget for å gi energi og motstandskraft til egen familie og seg selv – og nå deg. Alle produktene er laget i deres egen KIWA-sertifiserte (IFS Food Management System) fabrikk i Finland, med over 40 års erfaring og svært strenge kvalitetskontroller. 

energi gjennom
ÅTTE ÅRSTIDER

I Nord har vi en hardfør natur og en unik livssyklus basert på åtte sesonger.  Levekårene er et resultat av solens varierende intensitet, forskjellige lengder på dagene fra måned til måned og stadig skiftende temperaturer. Dette påvirker plantene, og ingrediensene plantene produserer for å beskytte seg selv.  Denne kunnskapen ble essensiell når de startet å lage egne kosttilskudd.

De ønsker de å gi alle mulighet til å bruke rene, trygge og svært høyopptakelige kosttilskudd.

I dag får de mange gode tilbakemeldinger på sine produkter, spesielt for de som sliter med dårlig energi og leddplager.

Les mer om Aarja Health®

Info Aarja Health