Om Nina

Spesialitet: 
Utholdenhetstrening, styrketrening, stabilitetstrening, teknikkveileder, skadeforebyggende trening, treningsplanlegging, livsstilsendring/kostveileder/vektreduksjon, lavterskel – trening/kom i gang m.m, se mennesket – totalbelastning.

Utdanning og erfaring:
Can.mag med 3 årig faglærer i idrett fra Norges Idrettshøgskole og grunnfag pedagogikk fra Høgskolen i Oppland.
Treningsveileder og personlig trener utdanning fra Norges Idrettshøgskole.
Trener 3 i langrenn.
Diplomtrenerutdanning fra Olympiatoppen.
Sertifisert instruktør i Aerobic, Spinning, Styrke, senior, mor/barn, yoga, slynge, corebar, corepuls
Diverse livsstilsendringskurs /- skolering i Fedon Lindberg , Xtravaganza og Spenst; lettere ned.

Har vært ansatt som idrett – og kroppsøvingslærer ved Alta vgs siden 1987.
Har hatt faget toppidrett langrenn på skolen siden oppstart faget i 2007. Lang erfaring som langrennstrener i Nordlysbyen ski og Team Finnmark gjennom 10 år. Har vært aktiv med trening av barn og unge i 20 år.
Har allsidig erfaring her på Spenst som instruktør i de fleste timer vi har tilbudt / tilbyr siden oppstart SATS / Spenst år 2000.

Treningsbakrunn:
Har vært aktiv innen; fotball, håndball, friidrett, orientering, sykkel og langrenn.
Satset langrenn på det nest-høyeste senior nivået i Norge . Deltatt i NM senior, Holmenkollen, Birkebeineren og representert Norge flere ganger i kalottkamp for junior i langrenn.
NNM mester junior langrenn og NNM mester i orientering senior aldersbestemt.
Deltatt i Samiskirace 90km.
Deltatt i offroad Finnmark 300km og onroad Finnmark 444 km.
Syklet Norge på langs; Nordkapp – Lindesnes 3000km langs kysten sommer 2015.
Hatt personlig treneroppfølging av flere juniorer innen langrenn i Nordlysbyen ski, som har oppnådd medaljer/pallplasseringer i Norgescup junior, NM junior og junior VM på ski.


Jeg tar gladelig en uforpliktende prat med deg for å gi deg mer informasjon om hva jeg kan hjelpe deg med. Det koster deg ingen ting.

Min treningsfilosofi går ut på at kroppen er skapt for bevegelse. Utholdenhetstrening og styrketrening er ukentlige ingredienser som alle bør ha en dose av for å få en frisk og glad kropp som ikke setter begrensninger for hva man kan gjøre. Totalbelastninga i hverdagen er noe man selvsagt må ta hensyn til, men ved å trene jevnlig så gir det positiv effekt på energinivået, humøret og ikke minst på søvn.
Hvis man satser mer mot konkurranser og resultater så er jeg tilhenger av å bygge opp en solid grunnplattform gjennom variert trening og moderat intensitet.Konkurranser er en del av treningen, og hard trening utenom tilhører kun ved formoppbygging. På den måten opplever man at trening er gøy og ikke bare et blodslit.
Min styrke for å hjelpe deg er evnen til å se hele mennesket og totalbelastningen. Jeg har lang erfaring med treningsplanlegging , som er særdeles viktig for å nå et mål. Min allsidige bakgrunn + mange selvopplevde opplevelser, gjør at jeg kan hjelpe deg mot målet. Det er alltid viktig å sette seg mål! Da er veien ofte lettere å gå på og målet er nærmere enn du tror.
Likevel ; - det krever FOKUS og HARDT ARBEID! --- men du verden så GØY!!
 

Velkommen til DIN treningsreise !

Kontakt Nina