Morbarn PT gruppe

Oppstart nytt kurs mandag 18.oktober kl 1200, 60 min økt, kurset varer i 6 uker.

Morbarn med 2 barn

Målet med denne PT-gruppen er at mor skal få en trygg, morsom og god vei tilbake etter svangerskapet. Du får trent opp både styrke og kondisjon - med ett naturlig fokus på muskulatur i bekkenet, bekkenbunnen, rygg og mage.

Treningen foregår i små grupper, med tett oppfølging av Personelig Trener Marthe K Engdal for å sikre at du trener riktig for din kropp.

Øktene gjennomføres med tanke på å opparbeide forståelse og teknikk. Vi kommer til å teste ut flere treningsmetoder slik at du kan finne det som passer for din vei videre. Ut fra gjennomførte økter deles det ut treningsprogrammer slik at treningen lett kan fortsette hvor som helst etterpå.

Tren sammen med barnet

Styrketrening er i fokus da det oftest er her man føler seg utrygg ved gjennomføring alene. I tillegg til å være helsebringende er trening sammen med andre nybakte mødre både sosial og relasjonsbyggende - og her er det selvfølgelig helt naturlig med både amming og bleieskift.

Pris: kr 1200,- (ikke medlem 1400kr).

Dette er halve prisen på en vanlig PT-gruppe, vi vet at permisjonstiden kan være noe uforutsigbar.

Er interessen stor er det ingen problem å sette opp flere kurs.

Ta gjerne kontakt selv om tidspunkt ikke passer, om du er borte en uke eller det er andre årsaker til at du ikke kan gjennomføre en økt eller to. Vi finner alltids en løsning for å få deg i gang med treningen.

Dette kan være forpliktelsen du trenger for å komme skikkelig i gang med treningen nå.

 

 

Les mer om Marthe her

Kontakt meg på:

E-post

Telefon

Eller via kontaktskjemaet: