Om Marthe Kristiansen

Spesialitet: 
Trening for gravide og komme i gang etter fødsel, bevegelighetstrening, teknikk i styrketrening, slynge, få en bra start på treningen, se hele mennesket og trening for helsegevinst.
Jeg tar gladelig en uforpliktende prat med deg for å gi deg mer informasjon om hva jeg kan hjelpe deg med. Det koster deg ingen ting.
 

Utdanning og erfaring:
Fitness basis, treningsveileder og personlig trener – Norges idrettshøgskole.
Bachelor i dans med pedagogikk – Norges Dansehøyskole, bacheloroppgave om hvilket treningsutbytte dans kan gi.
Har fullført 50% av Praktisk Pedagogisk Utdanning ved UiT.
Er sertifisert Catslide instruktør og har kursing innen barseltrening, skadeforebyggende trening, Zumba, Piloxing, Stretch, styrketrening og sykkel instruktør.

Jobbet som fysisk trener i overvektsprosjekt hvor jeg lærte mye av det kliniske teamet med lege, fysio, ernæringsfysiolog og psykolog. Har også jobbet mot store bedrifter for å redusere sykefravær. Jeg har jobbet som instruktør siden 2006 og har jobbet som leder for sal og sykkelinstruktører med ansvar for den sportslige utviklingen. Har vært leder for sal og sykkelinstruktører med ansvar for den sportslige utviklingen. I tillegg har jeg jobbet på kulturskole, kveldsskoler og Alta vgs som danselærer. Vært PT siden 2014 og har over 800 leverte PT timer.
 

Treningsbakgrunn: Før jeg ble instruktør var fotball min idrett, men når jeg startet med dans kom jeg hjem. Gjennom studiet ved Norges dansehøyskole trente vi like mye som toppidrettsutøvere, men ikke like smart. Det opplevdes som nødvendig for meg å lære mer om hvordan jeg skulle legge opp og tilpasse treningen, derfor tok jeg PT utdanningen. Jeg har også erfaring med spesifikk trening under og etter svangerskap for 6 måneder etter første fødsel sto jeg på scenen til min bachelor forestilling.

Jeg er opptatt av folkehelse og tror at alle gjennom fysisk aktivitet kan oppleve mestring.

Det er et paradoks at de fleste av oss vet at trening gir stor helsegevinst, men så mange lar være å gjøre noe med det. Trening gir overskudd i hverdagen som igjen gir større motivasjon til bevegelse.

Jeg hjelper deg gjerne med å gjøre trening til en god rutine i din hverdag.

Forskning.no skriver: «På tross av alt vi vet om hvor viktig fysisk aktivitet er for helsen vår, så velger 75 prosent av den norske befolkning å enten være helt inaktive eller ikke aktive nok til å få en helsegevinst. Dette er jo et kjempeparadoks! sier hjerneforsker.» Jeg er opptatt av folkehelse og tror alle kan ha en aktiv hverdag, men kanskje må man ha litt hjelp for å komme i gang. Sammen kan vi optimalisere din trening slik at du får mest mulig ut av den tiden du har til rådighet.

Kontakt Marthe Kristiansen