Timen er lagt opp med en oppvarmingsdel før man videre arbeider låt for låt, med kombinasjon av styrke og kondisjon. En effektiv time hvor du kan ta deg helt ut eller ta det litt roligere om du ønsker.

Med bruk av både egenvekt og utstyr vil du virkelig kjenne på at du har trent.

  • Beskrivelse

Timen starter alltid med oppvarming, 2-3 sanger med bruk av gulv, stepkassen og lette styrke øvelser, deretter annenhver sang styrke og kondisjon. Du styrer selv intensiteten under timen, har du lyst kan du ta deg skikkelig ut. Timen er satt sammen av funksjonelle styrkeøvelser for hele kroppen, enkle trinn på gulv og bruk av step-kassen sammen med fengende musikk og masse energi fra instruktøren. Du får en smakebit av høy puls under hver kondisjonssang. På styrkedelen kan du justere vektene etter eget ønske, uansett om du er nybegynner eller godt trent. Våre instruktører viser deg teknikker og gode alternativer til øvelsene som vil motivere deg til å yte mer enn du ville gjort alene! Styrken utføres med egen kroppsvekt, manualer og/eller vektstang. Vi avslutter timen med en lett strekk.

En svært effektiv og morsom time der treningsglede og entusiasme er stikkordene. 

  • Hvem passer timen for

Du kan selv velge tyngde på vekter, og det blir gitt alternativer på noen øvelser, men i og med at denne timen benytter stang, krever timen at du har noe erfaring med styrketrening og løfteteknikk fra før. Timen er lagt opp med fortrinnsvis enkle og repeterende trinn på kondisjonsdelen og du styrer selv hvor hardt du vil ta i.

Passer for deg som vil ha en litt utfordrende "alt i ett" time. 

Til booking

Se andre gruppetimer