Styrke og mobilitet Marthe

Dette er en ren fysisk time hvor vi kombinerer trening av indre støtte muskulatur, med  styrkeøvelser for de store muskelgruppene. Vi legger også inn balanseøvelser og øvelser som øker bevegeligheten.

Styrke og mobilitet slått sammen i en og samme time, mye treningsglede og fokus på bevegelighet!

  • Beskrivelse

Timen er lagt opp med enkel oppvarming uten trinn og steg, før man på hver låt kombinerer en styrkeøvelse med en mobilitetsøvelse. Denne sammensettingen gjør at timen føles både energigivende og oppløsende for kroppen.
Styrketreningen er lagt opp med øvelser hvor man bruker både egen kroppsvekt og enkelt utstyr som bl.a. vekter, strikk og stepkasse for å få best mulig utbytte av timen. 
Mobilitetsøvelsene er dynamisk mobilitet hvor en bruker bevegelsesutslag i forbindelse med fysisk aktivitet. Fokus ved dynamiske øvelser er rolige og kontrollerte bevegelser gjennom hele øvelsen.
Pga valg av øvelser og utstyr kan timene opplevelses forskjellig med forskjellige instruktører, men fokuset med styrke og bevegelighet går igjen i alle timene.

Dette er en kombinasjonsklasse som dekker flere behov i en økt. 

  • Hvem passer timen for

Timen er for alle, uansett alder og forutsetninger. Styrke kroppen, øke bevegeligheten i ledd og redusering av spenninger og stress er noe vi alle har behov for. Uten tilstrekkelig mobilitet kan hverdagen bli tyngre eller det kan være at man ikke får ut potensialet sitt i den idretten man driver. Med musikk blir du guidet av dyktige instruktører gjennom øvelser og stillinger som både styrker og øker bevegelsen i hele kroppen.  Alle jobber utifra sitt nivå, og det blir gitt gode alternativer og modifikasjoner gjennom hele timen.  


Til booking    

Se andre gruppetimer