Styrke

Styrke 60 er en enkel og men tøff styrketime som tar i bruk baseøvelser for hele kroppen. Her går vi tilbake til det enkle innen styrketrening.

Med bruk av både egenvekt og utstyr vil du virkelig kjenne på at du har trent.

  • Beskrivelse

Vi starter med oppvarming. Dette er en effektiv og tøff styrketime som fokuserer på de rene klassiske styrkeøvelsene. Vi bruker egenvekt, manualer og/eller vektstenger. Fokus på eget øvelsesbilde og løfteteknikk. Timen skal gi deg økt kroppslig styrke, samt gjøre deg mer bevisst på egne ferdigheter. 

Supert  som et supplement til egentrening. 

  • Hvem passer timen for

Timen passer for deg som ønsker en enkel men tøff styrketime, hvor du jobber med repetisjoner uten koreografi. Ved at du selv kan velge tyngde på vekter og det blir gitt alternativer på øvelser noen øvelser, men i og med at denne timen benytter stang, krever timen at du har noe erfaring med styrketrening og løfteteknikk fra før. 

Styrketrening kan gi deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler.

Det styrker skjelettet, musklene og leddene og bidrar derved til å forebygge arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet. Treningsformen har vist å ha positiv innvirkning på hjerte- og karfunksjon, blodsukkerregulering, vektkontroll, beintetthet, depresjon og angst, funksjon i dagliglivet og generell livskvalitet hos både unge og eldre. De fleste av disse virkningene kan være med på å forebygge sykdomsutvikling.


Til booking    

Se andre gruppetimer

 

 

Blå er enkel og hard kondisjons- og/eller styrketrening.
Gul er moderat kondisjons- og/eller styrketrening.
Grønn er kondisjonstrening med trinn og kombinasjoner.
Hvit er avspenning, balanse, fleksibilitet og styrke.