Slynge 1

Ustabiliteten i slyngene gjør at du trener styrke, stabilitet, muskelutholdenhet og koordinasjon samtidig. Du bruker din egen kroppsvekt som motstand, noe som gjør det enkelt å kontrollere belastningen ved å justere vinkelen på kroppen. 

Fordelen med slyngetrening er at du kan trene hele kroppen i ett apparat!

  • Beskrivelse

Slyngetimene våre har ikke oppvarmingsdel, så her møter du ferdig oppvarmet.
Alle øvelsene du gjør med slyngen vil automatisk trene kjernemuskulaturen, siden du hele tiden må bruke dem for å justere kroppen og holde den stabil. Til forskjell fra apparatene gir ikke slyngene en låst bevegelsesbane, og dermed bruker du mange flere muskler når du trener.
Både kondis, styrke, balanse og kooridinasjon får kjørt seg, og du får en treningsform som gir høy intensitet og raske resultater. Øvelsene er lette å lære, og det er enkelt å justere belastningen til ditt nivå. Når du endrer lengden på tauene eller vinkelen på kroppen, blir øvelsene lettere eller tyngre etter hva du ønsker. For å få en optimal trening bør du trene med så høy motstand som mulig, men ikke høyere enn at du klarer å gjennomføre øvelsene riktig.

Instruktøren vil veilede deg gjennom timen på en trygg og inspirerende måte

  • Hvem passer timen for

Det ser kanskje ut som om du må være superproff og veltrent for å våge deg på slyngene. Det stemmer ikke! Slyngetrening passer for alle uavhengig av alder, form eller ambisjoner, og vanskelighetsgraden og doseringen på øvelsene kan enkelt justeres til ditt nivå. Dette er også en fantastisk treningsform for de som skal bygge seg opp etter en skade.
Slynge 2 timene er lagt opp med litt kortere pauser og mer komplekse øvelser enn på Slynge 1 timene noe som gjør timen mer krevende og intensiv.Vi anbefaler derfor at de som ønsker å gå på slynge 2 har noe treningserfaring med slynge fra før.

 


Til booking    

Se andre gruppetimer