Senior på bosu

En time helt uten steg og trinn. Målet med timen er å øke generell muskelstyrke, balanse og bevegelighet.

Treningen handler om å opprettholde en funksjonell kropp, men det sosiale felleskapet som skapes gjennom treningen er vel så viktig.

Her er det fokus på både styrke og balanse - med masse treningsglede! 

  • Beskrivelse

Oppvarmingen for å få kroppen i gang og øke pulsen litt er helt uten steg og trinn, med god, gammel musikk som gjør at du blir ekstra "lett på foten". Instruktøren vil motivere og veilede deg gjennom hele timen slik at du kan prestere på ditt nivå. 
Redusert muskelstyrke i ben, kombinert med svekket balanse kan føre til hyppigere fall, som er den vanligste årsaken til at eldre skader seg. Trening er derfor en svært viktig forebyggende faktor for at folk skal kunne bo hjemme og klare seg selv lengst mulig. Vi fokuserer derfor på funksjonelle øvelser som bedrer funksjonsdyktighet, balanse og kroppskontroll. Treningen er tilpasset slik at alle mestrer øvelsen, men du får også noen utfordringer.

 En sterkere kropp gir en lettere hverdag! 

  • Hvem passer timen for

Senior Styrke og Balanse passer og er tilrettelagt for deg som er godt voksen og ønsker å komme i form eller vedlikeholde formen sammen med glade likesinnede! På treningen møter du mange eldre som sammen skaper et fantastisk miljø som vi garanterer du vil trives i. 
Selv personer som ikke har begynt å trene før etter de har fylt 75 år har fått økt forventet levetid med nye treningsvaner. Personer helt opp i 90-årene, kan øke både styrke og balanse for å få bedre stabilitet slik at fallrisikoen reduseres. Det er aldri for sent å begynne å trene, og ulike fysiske plager er heller ingen hindring.

Seniortreningen er vellykket når det summer i latter og glede.


Til booking     

Se andre gruppetimer