På timen benyttes en vektet stang både på kondisjons- og styrkedelen som gir deg mulighet til å utfordre kjernemuskulaturen ekstra godt. God puls- og styrketrening for hele kroppen.

Her får du den komplette treningstimen med både kondisjon og styrke i ett.  

Med inspirerende instruktør, herlig musikk og enkle trinnkombinasjoner blir du dratt med på en pulsdrivende kondisjonsdel som kombineres med en effektiv og god styrkedel. 

  • Beskrivelse

Vi starter timen med en rolig oppvarming, deretter er det intervalltrening med en kondisjonsøkt hvor du beveger deg med enkle trinn til herlig musikk og en styrkeøkt hvor det vil bli brukt både egenvekt og noe utstyr for å øke intensiteten. Timen er lagt opp til å være uten hopp, men det er likevel ditt valg om du trener lav- eller høyintensitet, du vil uansett oppleve god puls og bli svett i panna. Hele kroppen styrkes gjennom gjentatte repetisjoner og variasjoner, med hovedvekt på de største muskelgruppene. Instruktøren veileder og inspirerer deg til å gjennomføre timen på det nivået du er på. Timen avsluttes med en lett strekk og du forlater timen med bedre kondis og en sterkere kropp! 

Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Dette er en morsom og effektiv time.

  • Hvem passer timen for

Timen passer for alle, uansett form og alder. Ved at du selv velger intensiteten i kondisjonsdelen og alternativer i styrkedelen vil du få en super treningsøkt som dekker behovet for både pulstrening og styrketrening for ditt nivå.

Til booking    

Se andre gruppetimer