Dans er en morsom time som utfordrer både kondisjonen og smilebåndet til heftige rytmer og herlig musikk. Timen har musikk hentet fra alle verdens kontinenter. Liste pop, indie pop, funk, latino, og afro fusion er noen av sjangrene du vil oppleve å danse til. 

Her får du trent både koordinasjon og kondisjon, du får bedre kroppskontroll, kommer i knallform og får masse energi og godt humør.

  • Beskrivelse

Har du lyst til å riste løs, bli svett og bare ha det gøy - hvorfor ikke prøve dans?
Dette er en sprudlende dansetime hvor det er lagt opp til en blanding av enkel til litt mer avansert koreografi. Timen er bygd opp sang for sang med ulike dansestiler og koreografier. Du vil oppleve å kose deg med dans til inspirerende rytmer og musikk hentet fra hele verden. Du blir utfordret til å tørre å slippe deg løs og leve deg inn i musikken. Da kan vi garantere at du får det gøy på trening. En energisk, morsom og effektiv treningsform der hele kroppen blir brukt.  Du får danset sammen med andre, og du får opp pulsen samtidig som du har det gøy!

Altså en time som inspirerer til ekte treningsglede 

  • Hvem passer timen for

Timen passer for den danseglade. Våre instruktører vet å tilpasse timen slik at du opplever mestring og progresjon! Dette gjør at timen passer for alle, uansett utgangspunkt, selv om ikke dans er din sterkeste side. Du har det så gøy at du glemmer nesten at du trener samtidig som du får en god kondisjonsøkt. Dans som treningsform gir deg en rekke positive effekter. I tillegg til å kunne forbedre kondisjonen, vil du vil utfordre balansen og koordinasjonen, styrke kjernemuskulaturen, styrke muskulatur i sete, - og lårmuskulatur, og utvikle smidighet i spesielt rygg og hofteparti - noe som er skadeforebyggende.