Cardio hopp

Du beveger deg til tøff musikk, men her er både trinn og koreografi enkle å følge. På denne timen får våre inspirerende instruktører deg til å virkelig gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men du som deltager kan selv velge å modifisere trinnene slik at du får det beste ut av timen. 

Dette er den ultimate treningstimen! Her får både pulsen og kroppen virkelig kjørt seg.

  • Beskrivelse

Timen starter med oppvarming og kondisjonstrening hvor det jobbes fra sang til sang med enkle og tøffe trinn, totalt 30 minutter tilsammen. Det blir både hopp og løp, noe som du selv kan tilpasse til ditt nivå.  Det jobbes opp mot en pulstopp for deretter å avslutte kondisjonsdelen med en restitusjonssang. Timen har en avsluttende styrkedel. Styrketreningen er enkle høyrepetisjonøvelser som gir puls. Her jobber og pauser man i eget tempo i et gitt antall sekunder.

  • Hvem passer timen for

CardioX passer for deg som ønsker en gøy, enkel og mer intens treningsøkt. Det anbefales at du har noe treningserfaring fra tidligere, eller at du holder deg til lav-intensitet i forhold til hopp og løp gjennom timen.

Cardio trening kan defineres som å øke kroppens evne til å frakte oksygen og blod til musklene. Selve ordet «cardio» kommer fra gresk, og betyr hjerte.

Treningen kan være hva som helst feks gåing, løping, svømming, dansing og mye mer. Kardiotrening er ikke en spesiell treningsform, men for å få bedre kondisjon, må du trene slik at du puster raskere og kjenner at musklene jobber.

 


Til booking   

Se andre gruppetimer