Aerial Kati opp-ned


Aerial kjennetegnes ved bruk av en stor og bred slynge som henger i taket. Aerial har inspirasjon fra både pilates, aerobic og dans, og ble hovedsakelig laget for å helbrede ryggproblemer, og for å strekke ut og styrke kroppen.

Vi utforsker de samme posisjonene svevende.

  • Beskrivelse

Du får virkelig strekt ut, styrket kroppen vel igjennom, og utforsket posisjoner du kanskje ikke ville ha klart på matta. Du vil oppleve at det krever styrke, fordi du ofte vil bære din egen vekt. Samtidig vil du få følelsen av å være helt vektløs; svevende og avspent.

Aerial har spesielt god effekt på vonde rygger og stive kropper. Dessuten føles det utrolig godt å ligge i slyngen for avspenning, helt innelukket som en sommerfugl kokong, som gjør seg klar til å våkne og utfolde seg.

Oppdag nye perspektiver på livet. 

  • Hvem passer timen for

Den passer for deg som ikke er redd for å prøve noe nytt, og for deg som ønsker å utforske yoga posisjoner på en annerledes måte. Om du er nybegynner til yoga, eller øvet har intet å si.

Mange kunder kan fortelle, hvordan yoga har påvirket deres kropp positivt og fjernet kroniske smerter, tretthet, angst, uro, hodepine og stress. 

 

 

Til booking

Se andre gruppetimer